El pilot francès torna a rebaixar el seu millor temps durant la jornada final del test oficial al circuit andalús.


 

Fabio Quartararo ha confirmat el seu extraordinari rendiment durant l’última jornada del primer entrenament programat per als pilots de Moto3 ™ aquesta pretemporada al Circuit de Jerez. El pilot d’Honda finalitzava l’activitat amb un temps de 1’45.580, que millora en més de mig segon de la pole position de Jack Miller durant el Gran Premi d’Espanya de la temporada passada al mateix escenari.

No obstant això, Quartararo no era ell únic pilot en pista rodant en el psicològic 1’45, ja que l’espanyol Jorge Martín (Mapfre Mahindra Team) aconseguia durant la segona tanda del dijous un també magnífic registre de 1’45.593. El tercer pilot rodant en aquest test per sota de 1’46 era el britànic Danny Kent (Leopard Racing), que aconseguia un registre exacte de 1’45.964.

La tercera i última jornada del test oficial començava amb cels clars i temperatures agradables que contribuïen a que els pilots imprimissin un fort ritme des de la primera tanda, encara que seria en la segona quan arribarien els millors registres dels tres dies de test.

Entre les activitats del dia, l’equip Estrella Galicia 0,0 treballava en les suspensions de Quartararo i el seu company Jorge Navarro. En l’equip Mapfre Mahindra, tant Martín com els seus companys Juanfran Guevara com Francesco Bagnaia s’empraven en provar diferents configuracions de la moto, mentre que en la formació de Leopard Racing, Kent continuava amb la posada a punt del xassís i provant noves configuracions del mapa d’encesa.

El segon test de pretemporada programat al Circuit de Jerez es celebrarà entre els dies 17 i 19 de març, just una setmana abans de començar la temporada del Campionat del Món amb el Gran Premi de Qatar al circuit de Losail.