Tecnicar Motorsport Solutions ha anunciat la incorporació del jove prodigi, Adam Al Azhari, a la seva alineació de pilots per a la temporada 2024 de la Fórmula 4 Espanyola.

Tot i tenir només 14 anys, Adam Al Azhari està llest per deixar marca al competitiu món de l’automobilisme, començant a partir de la tercera ronda de la F4 espanyola a Paul Ricard el 5 de juliol de 2024, poc després de complir els 15 anys.

El viatge d’Adam Al Azhari a les curses va començar als 5 anys, quan la seva passió per l’automobilisme es va manifestar durant algunes visites al Dubai Kartdrome amb el seu pare, i els seus germans, Enzo, i Keanu.

Amb el pas del temps, Adam va perfeccionar les seves habilitats i va avançar a través de diverses categories, obtenint la seva llicència de cursa als 8 anys, i guanyant el campionat Rotax UAE Micro Max el 2019. El seu èxit li va permetre fer un debut memorable a Europa, a les finals mundials Rotax a Sarno, Italia, on va acabar en un impressionant 12è lloc.

Les últimes campanyes, Al Azhari ha continuat brillant a l’escenari internacional, acabant en 3r lloc al campionat Rotax UAE Senior Max i mostrant el seu talent a les series RGMMC Champions of the Future i Iame Euro Series amb EGP Racing.

I tot just ahir, el pilot dels Emirats Àrabs Units, es va proclamar campió del campionat IAME Orient Mig a la categoria sènior.

El nou pilot de tecnicar, Adam Al Azhari, ha declarat així la seva emoció: “Estic emocionat de poder formar part de Tecnicar Motorsport Solutions per al campionat de la Fórmula 4 Espanyola. La competitivitat del campionat serà intensa, però crec en les meves habilitats i en el suport de l’equip. Estic molt agraït a tot l’equip, però especialment al Team Principal, al Javier Lapeña, per aquesta increïble oportunitat”

Pel seu costat, Javier Lapeña, va respondre de la següent manera: “Estem encantats de donar la benvinguda a l’Adam Al Azhari al nostre equip. A pesar de ser ben jove, Adam ja ha demostrat un talent i determinació extraordinaris, a la pista. Estem segurs que causarà una gran impressió al campionat de la Fórmula 4 Espanyola”.