El pilot italià de Yamaha, Valentino Rossi, ha guanyat la cursa d’Argentina de MotoGP després d’una excel·lent remuntada i un mà a mà amb Márquez que acabat amb el català al terra. Dovizioso ha estat segon i Crutchlow tercer.


Aleix Espargaró realitzava una fantàstica sortida i li treia la primera posició a Marc Márquez, però la velocitat punta de l’Honda és molt superior i el vigent campió del món recuperava la primera posició. Per darrere Lorenzo remuntava i es col·locava segon després d’una volta de duel amb Aleix que a poc a poc anava perdent posicions.

Lorenzo va sortir malament de l’últim revolt i es va veure superat per Crutchlow, Dovizioso i Iannone. L’espanyol no podia amb el ritme dels de cap i es va veure assolit pel seu company d’equip Valentino Rossi que rodava sisè. Però poc temps li duraria a Lorenzo aquesta cinquena posició ja que l’italià el va superar ràpidament.

A falta de 19 voltes per al final, problemes a la moto de Yonny Hernández que es va incendiar, obligava al pilot colombià a retirar-se.

Dovizioso va superar Crutchlow per col·locar-se segon mentre que Rossi fèia el mateix amb el seu compatriota Andrea Iannone. A la volta següent, Crutchlow s’anava llarg i li cedia la tercera posició al nou vegades campió del món.

Poc després, Dovizioso també es veia superat per Rossi que estava disposat a intentar anar a per Márquez tot i que l’espanyol estava a més de 4 segons a falta de 14 voltes.

A falta de 9 voltes per al final, Rossi i Dovizioso van reduir la distància amb Márquez a 3 segons. Mentre per darrere Crutchlow i Iannone es barallaven per la quarta posició i Lorenzo se’ls acostava.

Dues voltes després, Rossi ja havia reduït la diferència a dos segons i al cap de dues voltes més, l’italià marcava el rècord del circuit i baixava la diferència a un segon. D’altra banda Dovizioso no podia seguir-li el ritme i es quedava en solitari en tercera posició.

A 3 voltes per al final i Rossi ja tenia a l’abast a Marc Márquez. Quant l’italià va tenir oportunitat de llançar-ho va fer però es va anar llarg i Márquez va recuperar la primera posició.

L’espanyol es va anar llarg i en intentar recuperar la posició es va tocar amb Rossi i se’n va anar a terra. Això li va permetre a l’italià guanyar la cursa seguit de Dovizioso, Crutchlow que va avançar a Iannone en l’últim revolt. Després d’ells en sisena posició va acabar el primer espanyol, Jorge Lorenzo.