Johann Zarco ha estat proclamat campió del món de Moto2 aquest divendres en confirmar-se la no participació de “Tito” Rabat aquesta cursa. El francès ha més a més ha marcat el millor temps del dia juntament amb Thomas Luthi.

Si a Moto3 hem viscut moltes caigudes, a Moto2 les caigudes s’han repetit. El primer en caure ha estat el belga Xavier Simeon (Federal Oil Gresini Moto2) al revolt 5, inclòs el líder del campionat, Johann Zarco (Ajo Motorsport) es sortia de pista al revolt 3 sense caure. El francès ha rodat molt al límit durant la sessió, on gairebé pateix dues caigudes. Joshua Hook també ha caigut al revolt 10.

El revolt 10 també ha estat on Julián Simon (QMMF Racing Team) també ha caigut. També el seu compatriota Axel Pons (AGR Team)

Tot i les caigudes i el pilotatge agressiu de Zarco, el francès ha liderat bona part de la sessió. Recordar que el pilot d’Ajo només necessitava 3 punts més que Esteve Rabat per tal de guanyar el campionat.

Però era Thomas Luthi (Derendinger Racing Interwetten) qui aconseguia el millor temps de la sessió per davant de Zarco i Cortese (Dynavolt Intact GP).

La segona sessió d’entrenaments lliures de Moto2 arribava amb la notícia de la no participació d’Esteve Rabat (Estrella Galicia 0.0 Marc VDS) per lesió, fet que proclamava a Johann Zarco com a merescut campió de Moto2. El francès ho ha celebrat a la seva manera habitual, amb un back flip al box, la seva manera de celebrar els triomfs.

Un Zarco que tot i ser campió, no s’ha adormit i ha dominat la segona sessió, la qual ha protagonitzat poques caigudes.

Zarco ha marcat el millor temps del dia, seguit d’Alex Rins (Paginas Amarillas HP 40) i Thomas Luthi.