Johann Zarco li és igual que ja sigui campió, vol més i més. El francès ha obtingut una aclaparadora pole a la qual ningú ha pogut optar. Thomas Luthi i Jonas Folger han estat els més ràpids de la resta, notant-se bastant la baixa de Tito Rabat en pista.


De principi a fi. Johann Zarco ha dominat per complet els lliures de la categoria intermèdia i ha arribat amb aires de superioritat a la classificació, on ha acabat de demostrar que realment és el campió de Moto2. El francès s’ha posat al capdavant a l’equador de la sessió, i ningú ha pogut desbancar-lo, és més, el francès ha aconseguit fins i tot rebaixar el seu crono.

En segona posició ha acabat Thomas Luthi, el qual s’ha mostrat bastant fort i s’ha quedat a més d’una dècima del recent coronat campió. Al darrere, ha finalitzat el pilot d’AGR Team, Jonas Folger, que s’ha colat entre els tres primers per sorpresa.

La segona fila l’encapçala Sam Lowes, que ha estat més ràpid que Alex Rins, que ha fet una actuació una mica discreta al acabar en cinquè lloc, per davant de Halfizh Syahrin. La resta de posicions del Top 10 les han ocupat Takaaki Nakagami, un pletòric Axel Pons, Sandro Cortese i Lorenzo Baldassarri. Luis Salom ha acabat en 13è lloc seguit de Julian Simon i un discret Alex Márquez, que sembla no haver-se adaptat a aquest circuit. Ricard Cardús ha estat 17è, Edgar Pons 24è i Xavi Vierge 27è.

Demà la cursa definitiva de Moto2 del GP del Japó 2015 es disputarà a les 05:20, hora peninsular.