Nick Yelloly tornarà a les World Series by Renault aquest cap de setmana al circuit de Silverstone, on es pujarà al segon monoplaça de Lotus per ocupar el seient de Marlon Stockinger, que ha preferit complir el seu compromís amb la GP2.


Marlon Stockinger, que va substituir Meindert van Buuren a Lotus durant la ronda al Red Bull Ring i ho farà la resta del any, ha preferit complir el seu compromís a la GP2 amb l’equip Status Grand Prix. D’aquesta manera, amb els dos pilots aquest cap de setmana a la ‘categoria de plata’, un seient quedava lliure per a la cita de Silverstone. Aquest serà ocupat, per sorpresa, per Nick Yelloly, que deixa el seu seient a l’equip Hilmer per aquesta ronda de la GP2 a Monza, i es passarà per un cap de setmana a les World Series.

El seient de Yelloly serà ocupat, com ja s’ha pogut saber, per Simon Trummer. Així doncs, aquest cap de setmana el pilot anglès correrà amb els colors de Lotus al traçat de casa, a Silverstone, on aquest any va aconseguir el seu millor resultat a la GP2 a l’acabar cinquè. Yelloly, d’aquesta manera, tornarà a la Fórmula Renault 3.5 després de deixar-la fa dos anys, en una última cursa puntual que va disputar amb Zeta Corse a Mònaco.

Nick ja va córrer íntegrament la temporada de les 3.5 a l’any 2012, on va finalitzar cinquè a la general amb l’equip Comtec. A més, precisament a Silverstone, també va debutar a aquesta categoria al costat de Pons Racing a la temporada de 2011. Per això, és un bon circuit per córrer de nou i poder aconseguir un bon resultat, a més d’ajudar al seu nou company d’equip, Matthieu Vaxivière, a lluitar per la victòria, ja que s’està jugant el títol amb Oliver Rowland.