Canvi complet d’alineació de pilots a l’equip MP Motorsports en aquesta nova ronda de la GP2 Sèries a Monza. Meindert Van Buuren i René Binder seran els components principals de l’equip a Itàlia substituint Oliver Rowland (a Silverstone amb la Fórmula Renault) i el lesionat Daniel De Jong.


Més canvis a la graella de sortida de la propera ronda de la GP2 Sèries a Monza. La cita italiana està sent marcada per molts canvis de pilots, i després de l’entrada dels debutants Jann Mardenborough a Carlin i Patric Niederhauser a Lazarus, el fitxatge de Johnny Cecotto Jr per Trident i la incorporació de Simon Trummer a Hilmer, l’equip MP Motorsports s’afegeix a la llista amb dos canvis de pilots, que canvian completament la seva alineació de pilots.

Així doncs, l’ex pilot de Lotus a les World Series by Renault, Meindert Van Buuren i l’ex component de Trident a la GP2, René Binder, ocupearan aquest cap de setmana els dos seients de l’escuderia MP Motorsports, on inicialment va començar corrent Sergi Canamasas, actualment a Lazarus. L’explicació d’aquests dos canvis és senzilla, i és per dues baixes forçades dels seus dos pilots habituals.

Recordem que Daniel De Jong està hospitalitzat després de fer-se malbé les vèrtebres de la seva esquena en el fort accident que va patir al ràpid revolt de ‘Blanchimont’ durant la cita al circuit belga de Spa-Francorchamps, fa ja dues setmanes. De Jong espera poder recuperar-se a temps per a l’última ronda del campionat a Abu Dhabi. D’altra banda, Oliver Rowland estarà absent a Monza pel seu compromís a la Fórmula Renault 3.5, que aquest cap de setmana té cursa a Silverstone i segueix ocupat amb la seva lluita particular pel títol amb el francès Matthew Vaxivière.

D’aquesta manera ja són sis els canvis de pilots per aquest cap de setmana a Monza, que començarà demà amb els lliures i la classificació.