La segona ronda de la WSK Final Cup es va disputar el passat cap de setmana a Castelleto. Els guanyadors van ser: Eyckmans (Parolin-TM) a 60 Mini, Amand (KR-Parilla) a OKJ, Renaudin (SODI-TM) a KZ2 i Patterson (KR-Parilla) a OK.

Després d’aquesta segona prova de la WSK Final Cup, celebrada al Settelaghi Kart a Castelletto di Branduzzo, la classificació general queda més ajustada a causa de les sorprenents victòries de diversos pilots en totes les categories. D’aquí a dues setmanes, l’Adria Karting Raceway (Adria) albergarà l’últim, i decisiu, assalt d’aquesta WSK Final Cup.

Ean Eyckmans s’emporta la victòria a 60 Mini

El pilot de Jamaica, Alex Powell (Energy-TM-Vega), va començar la Final des de la pole position després de guanyar la prefinal A de la categoria 60 Mini, però no va poder gaudir del liderat durant molt de temps. L’italià Brando Badoer (Parolin-TM), qui va dominar les etapes classificatòries, va prendre la posició de Powell però només unes voltes: el pilot belga Ean Eyckmans (Parolin-TM) va emergir al cim, entre els molts pilots que s’enfrontaven, quan Badoer va tenir un petit toc i va perdre diverses posicions. El pilot britànic Coskun Irfan (Parolin-TM) va aconseguir agafar avantatge en aquesta lluita, trobant el seu camí més enllà de Powell i finalitzant la carrera darrere de Eyckmans en el segon lloc. Powell segueix liderant la classificació amb 169 punts, però Eyckmans tanca el cap de setmana amb 137 punts.

Marcus Amand guanya a OKJ i estreny la classificació

La victòria en la prefinal B li va valer al francès Marcus Amand (KR-Parilla-Vega) per començar des de la pole position a la final de OKJ. L’italià Gabriele Minì (Parolin-TM) va aconseguir instal·lar-se en les primeres posicions des del principi i es va involucrar en un duel amb Amand a l’última meitat de la carrera. Minì, finalment, no va poder amb el líder i el pilot britànic Taylor Barnard (KR-Parilla) es va fer amb la P2 darrere d’Amand, però la va perdre al veure’s superat per l’holandès Laurens Van Hoepen (Tony Kart-Vortex) en les etapes finals, ja que aquest últim va completar una gran remuntada. L’última volta va ser fatal per Barnard que va perdre diverses posicions i va acabar sisè. Mentre que el rus Kirill Smale (Tony Kart-Vortex) va aprofitar al màxim aquesta situació reclamant el podi. Minì va ser penalitzat i va acabar 17è. Barnard (143 punts) encara lidera la classificació de OKJ però ara només el separen 3 punts d’Amand.

Renaudin domina a la categoria KZ2

Un error just després de la sortida gairebé li va costar la victòria a Adrien Renaudin (Sodikart-TM-Bridgestone), però el pilot francès, que va perdre diverses posicions, no es va rendir i es va recuperar, superant al seu compatriota Emilien Denner (KalìKart-TM). Renaudin va recuperar el liderat en les etapes finals després d’un duel amb Denner, qui finalment va acabar segon. El suec Axel Bengtsson (Kosmic-Vortex) tenia l’avantatge davant l’holandès Dylan Davies (DR-Modena) per a la P3. Després d’aquesta segona prova, Renaudin lidera la classificació amb 111 punts, només 3 per sobre de Denner.

Dexter Patterson, nou aspirant a OK

L’italià Lorenzo Travisanutto (KR-Parilla-Bridgestone) va haver de renunciar a endur-se la victòria a causa d’un problema tècnic que va anul·lar la pole position que va aconseguir en la prefinal-A. El liderat, per tant, va ser heretat pel danès Nicklas Nielsen (Praga-Vortex), que va haver de cedir davant el combatiu suís Leandro Anderruti poc després. Aquest últim va ser seguit per Dexter Patterson (tots dos de KR-Parilla). La segona meitat de la cursa va somriure a Patterson, que va aconseguir trobar el seu camí més enllà de Anderruti i va volar cap a la victòria, mentre que el pilot britànic Joe Turney (Exprit-TM) li va robar el podi a Nielsen en les etapes finals. A falta de disputar-se l’última etapa de la WSK Final Cup, Travisanutto manté l’avantatge a la classificació d’OK amb 141 punts, però ara és seguit per Patterson amb 109.