Marco Wittmann, vigent campió del DTM, ha vençut en aquesta primera cursa curta al circuit de Zandvoort, on BMW ha dominat per complet copant les set primeres posicions. El podi l’han completat Antonio Félix da Costa i Maxime Martin, desplaçant al poleman, Augusto Farfus, al quart lloc.


Cursa totalment en sec i en condicions estupendes al DTM. Primera cursa curta de dissabte al mític Zandvoort, on BMW ha dominat per complet en aquestes terres holandeses. Farfus perdia la pole a la sortida en benefici de Wittmann, que tiraria d’aquí en endavant a la primera posició. Després del brasiler es col·locava Da Costa, que després d’una llarga pressió l’acabaria superant. Per darrere els catalans tenien molts problemes, primer un toc de Rockenfeller a Molina el feia descendir molts llocs i un posterior abandonament. A més, una sortida de pista de Di Resta perjudicava Juncadella, que es quedava al final de la cua.

D’aquí en endavant passeig triomfal de BMW a Zandvoort, sense gaire acció en pista excepte alguna que una altra lluita entre els pilots de BMW, que acabarien copant les set primeres posicions. Maxime Martin acabaria superant a Farfus per pujar al podi, mentre que el brasiler quedava finalment relegat a la quarta posició, seguit per Spengler, Glock, Rockenfeller com el primer no BMW, Müller i Wehrlein tancant el Top 10 com a primer Mercedes. Dani Juncadella finalment quedava en 16è lloc sense opció a punts.

Demà nova classificació i carrera per als nois del DTM, que es poden trobar unes condicions meteorològiques diferents a les d’avui, amb alguna possibilitat de pluja.