La rumorología al respecte del motor que farà servir l’equip de Fórmula E Virgin está más disparada que mai. Recentment s’ha conegut que es podría donar el cas de que Audi pogués proporcionar els seus motors després de que DS Racing hagi partit peres amb els británics per poder motoritzar així a Techeetah.


Las relació que ha unit DS Racing amb Virgin es remonta a la segona temporada de la categoría eléctrica, ara fa ja 3 anys i a final de la present hi posarán fi. Durant la seva relació han guanyat un total de 4 curses incloent-hi la última al ePrix de Hong Kong. Es per això que la marca francesa arribaría a un acord amb Techeetah, guanyadors del ePrix de SAntiago on va aconseguir el primer doblet de la historia de la Fórmula E, en busca d’una etapa més exitosa.

Pel que fa Virgin es diu que hi podría haver un interés en aliar-se amb Mahindra i es diu que aquests últims podrien proporcionar el seu tren de potencia als británics però, recentment ha aparegut Audi com un gran candidat i sembla que porta un lleuger avantatge de cara a ser l’escollit per part del británics.

“Sabem que hem de subministrar si algú destaca” explicava Allan McNish, director de Audi Sport ABT Schaeffler a e-racing 365, tot i que no confirmava cap acord, “Tenim un bon cotxe en conjunt, i es per això que som atractius pero això els hi hauràs de preguntar a ells.” Sembla doncs que la cosa va per llarg, així que caldrà estar pendent d’aquest assumpte.