El pilot de l’equip Husqvarna Factory Laglisse es fa amb el millor temps en una jornada marcada pel vent i les baixes temperatures.


Després de les dues sessions matinals d’entrenaments per als pilots de la menor de les categories, celebrades al matí de dimarts i caracteritzades per les fredes condicions de la pista però sense fer aparició la pluja com anunciava la previsió meteorològica, el millor temps de la jornada era per Isaac Viñales (Husqvarna Factory Laglisse), que aconseguia un millor registre de 1’46.817.

En la classificació del dia el seguien Niccolò Antonelli (Ongetta-Rivacold) i Romano Fenati (Sky Racing Team VR46) amb temps de 1’46.868 i 1’47.082, respectivament. El registre de Viñales quedava finalment per sota del rècord del circuit, fins ara en mans de Luis Salom amb 1’46.948.

L’activitat del dia se centrava per a la majoria dels equips en seguir sumant quilòmetres a la seva pretemporada, servint també a diferents formacions per provar diferents components. Aquest era el cas de Mahindra, que experimentava diferents solucions en bastidor i motor.

La part cicle i l’electrònica eren apartats en què treballava l’escuderia RBA de Niklas All i l’espanyola Ana Carrasco, mentre les diferents opcions de posada a punt constituïen la principal ocupació de Niccolò Antonelli i Jules Danilo en l’equip Ongetta-Rivacold.

Malgrat les condicions del dia, a la part final de la tercera sessió la majoria dels pilots se sumaven a l’esforç conjunt de cercar un registre que els situés el més alt possible a la taula de temps.

El pilot Efrén Vázquez, que patia una caiguda la setmana passada a València de la qual resultava una lesió al peu dret, també era present a Jerez. El basc supeditava la seva sortida a pista a la millorança de la seva lesió, encara que finalment no figurava en les classificacions d’aquest primer dia.

Nota de Premsa de MotoGP.com