Els pilots de la categoria intermèdia finalitzen la primera jornada del test amb Johann Zarco al capdavant, seguit per Sam Lowes i Luis Salom.


El segon test de pretemporada per als pilots de Moto2 ha començat aquest dimarts al Circuit de Jerez en condicions climàtiques similars a les viscudes la setmana anterior a València. A les baixes temperatures s’unia en aquesta ocasió un fort vent i la constant amenaça de la pluja, encara que aquesta no arribava finalment a fer la seva aparició.

Malgrat les difícils condicions, els pilots més ràpids aprofitaven al màxim el temps en pista, rodant molt a prop del rècord des de la primera tanda de la jornada.

Si durant la tanda inaugural el més ràpid havia estat Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) i li havia passat a la segona el francès Johann Zarco (All Motorsport), batent l’actual rècord del circuit (en mans de Jonas Folger des l’any passat a 1’42.876), durant la tercera i última tanda diversos pilots tornaven a prendre la iniciativa.

Finalment, seria Zarco qui quedaria en el primer lloc en la classificació del dia gràcies al seu registre aconseguit en els últims minuts de la tanda, quan aconseguia rebaixar el seu millor registre fins 1’42.817, precisament quan es produïa la caiguda de Tito Rabat al revolt Sito Pons.

A continuació, segon i tercer respectivament es situaven Sam Lowes (Speed Up Racing) i Luis Salom (Paginas Amarillas HP40). El debutant Àlex Rins (Páginas Amarillas HP40) sorprenia per l’excel·lent adaptació en el seu segon test des de que és pilot de la categoria intermèdia, signant el quart millor registre del dia.

Com en el cas de la categoria de Moto3, la jornada d’avui es partia entre els pilots que buscaven guanyar experiència en pista al manillar de les seves noves muntures, cas d’Axel Pons i Jonas Folger en l’equip AGR Team o de Simone Corsi (que patia una caiguda sense conseqüències) i Lorenzo Baldassarri a la formació de Forward Racing.

Altres equips com els Tasca Racing (Louis Rossi), Italtrans Racing (Franco Morbidelli i Mika Kallio), Idemitsu Hona Team Àsia (Nakagami i Azlan Shah), APH PTT The Pizza SAG (Titipong Warokorn) i Federal Oil Gresini Moto2 (Xavier Simeon), empraven el dia a experimentar amb reglatges de suspensió i altres apartats de la posada a punt.

Nota de Premsa de MotoGP.com