El campió de 2013 de la Indy Lights, Sage Karam, ocuparà el quart seient de l’equip Chip Ganassi Racing, i serà a la cita inicial del Campionat a Sant Petersburg. Karam tindrà com a company a Scott Dixon, Tony Kanaan i Charlie Kimball.


Sage Karam s’uneix a l’extensa graella de sortida que iniciarà la temporada 2015 de la IndyCar Series a Sant Petersburg. Karam s’unirà a l’equip Chip Ganassi Racing Team, on tindrà com a companys a Scott Dixon, Tony Kanaan i Charlie Kimball al llarg d’aquesta temporada, en què s’estrenarà per a la cita inicial del Campionat.

Recordem que Karam prové de la Indy Lights, on va ser Campió en l’edició de 2013 amb tres victòries i sis podis més en les dotze proves del certamen. A més, durant la campanya passada, ja va participar amb Chip Ganassi Racing en algunes modalitats de cotxes esportius, i fins i tot va fer acte de presència a les 500 milles d’Indianapolis, on amb l’equip Dreyer & Reinbold Racing va aconseguir el novè lloc en el seu debut a la IndyCar.

Sage per la seva banda va dedicar unes paraules al respecte d’aquest gran pas en la seva trajectòria esportiva:

“Crec que per a mi la fase de proves ja està acabada. Es tracta més de sortir i fer el nostre millor esforç. És un honor tenir l’oportunitat de córrer al complet a la IndyCar Series, especialment en un cotxe de CGRT. La temporada 2014 va ser una gran experiència d’aprenentatge amb l’equip en el seu conjunt i em sento preparat per sortir i ser competitius. Aquest és realment un dels dies més grans de la meva vida i ara estic a l’espera que comenci la temporada”.

D’altra banda, el propietari de l’equip Xip Ganassi Racing Team va dir:

“Si alguna vegada hi va haver un nen que es mereixia una oportunitat en aquesta competició és Sage. Ha fet tot el que li hem demanat que faci i ha fet servir molt el cap mentre ha estat conduint un IndyCar, un cotxe esportiu o simplement fent aparicions. Sage és un acte de classe i estem feliços de tenir-lo pilotant a Sant Petersburg, mentre continuem treballant per a la resta de la temporada”.