Luca Ghiotto ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada al Hungaroring, Hongria, que el permet escapar-se encara més en el campionat sobre Kirchhofer que ha acabat tercer, Ocon ha acabat per davant del seu company a ART Grand Prix.

La GP3 Series tenia a Luca Ghiotto a la pole position seguit de Bernstorff qui sortia pel cantó brut, igual que Kirchhofer des del quart lloc, tercer sortia Esteban Ocon. Un Ghiotto que gràcies a la pole d’aquest matí ampliava la distància amb Kirchhofer a 9 punts.

Ghiotto a la sortida aconseguia mantenir els atacs d’Ocon i Bernstorff. Els tres pilots lluitaven tu a tu en els primers revolts abans d’estabilitzar les posicions. La cursa la liderava Ghiotto seguit d’Ocon, Bernstorff, Kirchhofer i Parry en completar la primera volta.

Una primera volta que acabava amb un toc entre Ashkanani (Campos Racing) i Jann Mardenborough (Carlin) que provocava el cotxe de seguretat, fet que ajudaria als pilots a conservar els pneumàtics per a les 22 voltes de la cursa. El mateix Ashkanani a falta de dues voltes faria una virolla sense conseqüències.

Abans, a la sisena volta la cursa es reiniciava sense avançaments, tot i que al cap d’una volta, Kirchhofer (ART Grand Prix) veia l’oportunitat de superar a Bernstorff (Arden International) pel tercer lloc, el britànic decidia no contraatacar i estalviar pneumàtics per al final de cursa.

Tot i els esforços la classificació no canviaria gaire, amb Luca Ghiotto que aconseguia la victòria amb un ampli marge sobre Esteban Ocon i Marvin Kirchhofer. Quart lloc per Bernstorff seguit de Parry, Eriksson, Ceccon i Fuoco que demà sortirà des de la pole position. Tanca la zona els Jenzer Motorsport de Pal Varhaug i Mathéo Tusher.

Ghiotto ara lidera el campionat amb 111 punts, 19 més que Kirchhofer i 29 més que Esteban Ocon.