Kevin Ceccon ha guanyat la segona cursa de la temporada al Hungaroring, Hongria. El pilot d’Arden ha aprofitat una bona sortida des del segon lloc per guanyar la cursa per davant d’Ocon i Eriksson. Ghiotto, cinquè segueix com a líder del campionat amb 24 punts sobre Kirchhofer i Ocon.

Amb la graella invertida, Antonio Fuoco sortia primer amb el seu Carlin. Un equip Carlin que veia com Jann Mandeborough es quedava aturat momentàniament en la graella, provocant una volta extra.

Fuoco a la sortida perdia el primer lloc, que aconseguia Ceccon, darrere els italians s’ubicava Bernstorff i Esteban Ocon que sortia setè. Però al arribar a la xicana del circuit, Bernstorff intentava superar a Fuoco en una zona on no hi havia espai, fet que provocava l’abandonament d’ambdós pilots. Artur Janosz també es retirava en fer una virolla.

Al davant les posicions es mantindrien amb Ceccon (Arden International) liderant davant de Ocon (ART Grand Prix), Eriksson (Koiranen GP) i Ghiotto (Trident), qui perdria un lloc en ser avançat per Matt Parry (Koiranen GP).

Al final de la cursa, Esteban Ocon aconseguia la volta ràpida i dos punts extres importants pel campionat.

Luca Ghiotto segueix liderant el campionat amb 119 punts, Kirchhofer es segon amb 96 punts igual que Esteban Ocon qui recordem, va ser desclassificat de la Race 2 del Red Bull Ring. Bernstorff és quart amb 75 punts.

Resultats: 1 Ceccon 2 Ocon 3 Eriksson 4 Parry 5 Ghiotto 6 Kirchhofer 7 Varhaug 8 Boschung