Després de sis mesos d’aturada i després de quatre cites celebrades, el Mundial de X-Trial ha tornat aquest cap de setmana per a encarar les tres últimes proves del calendari. Andorra va acollir anit la cinquena carrera del certamen, en la qual Toni Bou va sumar el seu quart triomf de l’any. El seu company d’equip, Gabriel Marcelli, va aconseguir també un buit en les places d’honor, acabant en tercera posició.

Segon en la ronda inicial, Bou va realitzar una segona tornada pràcticament perfecta que li va portar a la final, on es va enfrontar a Jaime Busto i Gabriel Marcelli. Sense concedir marge als seus rivals, el vigent Campió del Món es va assegurar un nou triomf que li situa amb 25 punts d’avantatge en la classificació general, quan falten 2 proves per a concloure el Mundial: Madrid i Vendée –França–.

Gabriel Marcelli també va quallar una excel·lent actuació a Andorra. El pilot de l’equip Repsol Honda de Trial va mantenir un gran nivell des de l’inici, classificant-se per a la final i aconseguint un nou podi en el Mundial de X-Trial, que li consolida la tercera posició de la general.

La pròxima cita del campionat serà el pròxim 4 de novembre a Madrid, en la qual Bou tindrà la primera oportunitat d’emportar-se la seva dissetena corona en l’especialitat sota sostre, trigesimocuarta del seu palmarès.

Toni Bou

Pilot equip Repsol Honda

“Estic molt content amb la victòria, ja que la cita a Andorra per a mi sempre és especial. En la primera volta, no he tingut molt bones sensacions, així que per a la segona he canviat de moto i ha millorat molt. Guanyar d’aquesta manera, una ronda tan complicada, és increïble. Això em dona una motivació extra per a la següent, que serà a la casa de Repsol, on tornaré a buscar un nou triomf i el campionat”.

Gabriel Marcelli

Pilot equip Repsol Honda

“Avui les sensacions han estat molt bones; m’he trobat molt bé totes dues voltes. Ens emportem una tercera plaça i estem contents amb el resultat, perquè l’equip ha treballat molt bé. Arribava aquí tercer en el campionat, però amb Adam molt a prop, i avui he aconseguit consolidar-me en aquesta posició, així que ha estat una jornada positiva pensant en el campionat”.