Charles Leclerc s’ha emportat una nova victòria al circuit de Barcelona-Catalunya després de una gran cursa en que el cotxe de seguretat ha complicat les coses. Luca Ghiotto i Oliver Rowland han completat el podi.

Charles Leclerc (Prema Racing) sortia des de la pole position, i ha mantingut la posició tot i la pressió de Luca Ghiotto (Russian Time). Alexander Albon (ART Grand Prix) feia una gran sortida pujant de la cinquena a la tercera posició, mentre Antonio Fuoco (Prema Racing) xocava amb Artem Markelov (Russian Time) trencant així el aleró davanter.

Albon aconseguia a continuació superar a Ghiotto per la segona posició a la quarta volta, mentrestant Leclerc decidia fer la seva aturada a box molt aviat a la novena volta, temps ideal ja que a la volta següent Sergio Canamasas (Trident) causava el cotxe de seguretat.

Molts pilots decidien no aturar-se a box i seguir en pista després de la marxa del cotxe de seguretat. En aquell moment, Albon liderava per davant de Oliver Rowland (Dams), mentre Leclerc rodava onzè per darrere de Ralph Boschung (Campos Racing) qui havia superat al monegasc en el pit stop durant el període de virtual safety car. Tot i això el de Campos perdria la posició amb el jove pilot de Ferrari.

Mentrestant, Rowland superava a Albon  per al liderat de la cursa abans d’aturar-se a box. El de Dams seria el últim pilot en fer-ho baixant fins la setena posició. El britànic en només 8 voltes aconseguia remuntar fins la tercera posició acabant la cursa per darrere de Leclerc i Ghiotto.

Resultats: 1 Leclerc 2 Ghiotto 3 Rowland 4 Matsushita 5 Albon 6 Latifi 7 Malja 8 Markelov 9 King 10 Boschung