El vigent campió de món Max Verstappen ha fet una espectacular cursa al Gran Premi de Catalunya aquest cap de setmana al circuit de Montmeló, acompanyat al podi per al seu company d’equip Sergio Perez i el Mercedes de George Russel.

Hem tingut una cursa espectacular a territòri Català amb un Charles Leclerc que s’escapava a l’inici i amb Verstappen amb problemes per activar el seu DRS després de fer una virolla a la corba 3.

Carlos Sainz mantenia el ritme amb els dos pilots del davant, però ha comès la mateixa errada que el seu Rival Verstappen. Una virolla a l’entrada de la corba 4 provocada per una entrada de rafegues d’aire el feia perdre tot tipus de possibilitats per guanyar la cursa.

La cursa ha estat també marcada per les remuntades, una del pilot ídol local Fernando Alonso que arrencava des de l’última posició i acabant en una novena posició més que treballada i, per altra banda, Lewis Hamilton que patia una punxada amb un toc amb Kevin Magnusen.

El set vegades campió del món ha acabat en una espectacular cinquena posició i sembla que l’equip Mercedes ha tornat després d’un inici de temporada discret.