Victor Martins va aconseguir la seva segona victòria de la temporada a la Fórmula 3 al Gran Premi de Catalunya 2022. ​​Recuperant el lideratge del campionat. Franco Colapinto i Juan Manuel Correa va acabar en el top 10.

El pilot de ART, Victor Martins, va avançar a Roman Stanek, de Trident, en la primera corba de la cursa. Aprofitant la seva millor sortida.

Ràpidament va obrir un sòlid avantatge i, malgrat la presència dos cotxes de seguretat, va mantenir la posició per a conquistar la seva tercera victòria en la sèrie, la segona de la temporada.

Correa va tornar a avançar a Leclerc a la chicane mentre el pilot monegasc forcejava amb l’actual campió europeu de Fórmula Regional, Saucy, en les últimes voltes.
Martins va obrir més de dos segons d’avantatge en la penúltima volta i va travessar la meta 2,3 segons per davant de Stanek.

Bearman va acabar cinquè, el seu segon millor resultat de la temporada fins al moment, amb Crawford sisè i Collet setè.