El de Kawasaki guanya les dues curses d’Estoril, la primera per davant de Razgatlioglu i la segona per davant de Bautista, que no es baixa del podi i segueix líder. del campionat.

En la primera cita del dia, amb asfalt humit, els tres aspirants es van decantar pel compost de sec i després dels primers compassos, en els quals ràpid van fer una distància amb els seus perseguidors. Es va demostrar que l’elecció era la correcta. La resta de l’esprint va ser un estira i arronsa entre Rea i Razgatlioglu, amb passades i repassades.

A la corba 9  de l’última volta el turc va perdre el tren davanter de la R1 i va obrir la porta per a la victòria de Rea. Així i tot, va salvar la caiguda i va acabar segon per davant de Bautista.

A la segona cursa Bautista va intercanviar el paper amb Razgatlioglu com a màxim rival de Rea, que va continuar sent Rea i va tornar a triomfar. Primer va liderar el de Kawasaki, amb el turc a la seva roda i l’espanyol lluitant amb l’altra Kawasaki, la de Lowes. Finalmet, amb una última volta frenètica Rea es va imposar a Bautista.