Durant la jornada d’avui, la qual tanca la primera semana de test al circuit de Barcelona-Catalunya, Sebastian Vettel ha estat l’encarregat de treure a pista el Ferrari. A diferència d’ahir, avui s’ha vist molta més activitat en pista y, amb la pujada de les temperaturas, tothom ha buscat aprofitar el temps disponible per fer el màxim de nombre de voltes i probes posibles. L’alemany ja va conduïr l’SF71H el passat dimarts, establint el millro temps del dia.

“Bé, no hem pogut fer moltes voltes durant la semana. Fa molt fred i les condiciuons són difícils, així que espero poderdonar més voltes la semana que ve”, explica el tetracampió desde Barcelona en una semana en la que aquest ha estat el missatge generalitzat per part de tots els equips i, esperen que la propera semana les condicions millorin.

Tot i així, l’alemany ha destacat la bona fiabilitat mostrada per la nova criatura de Maranello en la que ha estat molt sòlid a diferencia del que van experimentar al final de la pasada temporada: “Es molt aviat per saber on estarem. En general estic content amb el cotxe. Crec que el nostre cotxe ha tingut pocs problemes, està funcionant bé així que són bones notícies i ens quedem amb això.”