Pel que sembla, Lucas di Grassi té una fabrica de nans que no fan res més que portar-li problemes. Tal i com informa Motorsport, el brasiler tindrà una segona sanció de posicions a la graella de sortida de forma consecutiva després de que l’equip Audi hagi hagut de cambiar l’inversor del seu monoplaça i, per tan, es veurà obligat a tenir que remontar per sumar els primers punts de la temporada. De fetg, es l’únic pilot de la Fórmula E que no encara no ha sumat ni un sol punt.

“Per ara estem passant una mala época en la nostra jove història a la Fórmula E”, explica Allan McNish, cap de l’equip. “Però estem més implicats que mai i continuarem apretant al màxim amb en Daniel Abt i en Lucas di Grassi per afrontar els reptes actuals. Tots sabem lo imprevisible que és una cursa de la Fórmula E. La espectacular victoria d’en Lucas l’any passat ho demostra.”

S’haurà d’esperar a veure què passa però els primers punts del brasiler podrían fer-se esperar i, podría donar-se el cas de que al circuit del Hermanos Rodríguez no arribesin donades les circunstancies y tendría que ser a Punta del Este on pugués sumar els primers punts. Cap de semana complicat doncs per al pilot d’Audi. Tot i això, el cap del competició dels alemanys, Dieter Gass està “confiat per haver pogut trovar la causa i la solució”.

“Desgraciadament, el reglament no ens permet implementar els canvis fins que passi un período de 30 dies. Encara que no estem contents amb això, som optimistes respecte a que les caracteristiques del circuit permanent mexicà, semblant a la dels test de pretemporada, no exageren els problemes, conclou Gass.