L’holandès està a punt per fer història i convertir-se en el pilot més jove de la F1 quan s’estreni l’any que ve.

L’actual i recent pilot jove de Red Bull (només fa una setmana que ha entrat en el programa), Max Verstappen es convertirà en el pilot més jove en la història de la Fórmula 1 el proper any. L’holandès serà el company d’equip del rus Daniil Kvyat en la Scuderia Toro Rosso per al 2015, i pilotarà per a l’equip amb tan sols 17 anys d’edat.

Verstappen, cal dir que enguany, en el seu primer any en els monoplaces, competint ala FIA Fórmula 3 Europea, ha sorprès a tothom rodant ara mateix en el segon lloc en el campionat amb 8 victòries i la victòria en els Masters de Zandvoort. Però Red Bull el va incorporar en el seu programa fa tan sols una setmana i ningú, però ningú esperava que el resident a Bèlgica, amb tant poca experiència en les competicions de monoplaces, pogués entrar a la Fórmula 1 tan aviat.

Per descomptat, això significa el retorn del nom Verstappen a la Fórmula 1, fet que potser ha ajudat en la incorporació d’en Max. Però el candidat ideal semblava Carlos Sainz, actual líder en el campionat de la Fórmula Renault 3.5. L’espanyol ja té suficient experiència per entrar a la Fórmula 1. Però venint dels precedents en que l’any passat tothom esperava que fos António Félix da Costa qui entrés a Toro Rosso, potser aquesta acció estranya per part de Helmut Marko, no ens hauria de ser tant estranya.