André Lotterer pilotarà per l’equip Caterham de Fórmula 1 en el Gran Premi de Bèlgica. L’equip es veurà beneficiat en tenir un altre experimentat pilot en el cap de setmana i l’alemany contribuirà a més a més a millorar el rendiment del cotxe. El temps té un gran paper afegit a Spa-Franorchamps i Lotterer és un dels qui tenen més experiència conduint en condicions canviants.

Lotterer substituirà Kobayashi per aquesta ronda del campionat, només. El japonès continuarà formant part del equip.

 

Nascut a Duisburg a Alemanya, Lotterer es va traslladar a Nivelles, Bèlgica quan només tenia 2 anys. Casualitats o no, ciutat situada a 150 km de Spa-Francorchamps, és a dir que farà el seu debut en el seu Gran Premi local. 3 vegades guanyador de les 24 hores de Le Mans, Lotterer va començar la seva trajectòria en els anys 90, triomfant en la Fórmula 3 Britànica i l’alemanya, aconseguint entrar a la Fórmula 1 el 2002 com a pilot de proves de l’equip Jaguar. Al no poder entrar a la Fórmula 1, el germano-belga es va traslladar a les competicions japoneses com la Fórmula Nippon o el campionat Super GT Japonès, el qual va guanyar el 2006 i 2009. Va fer el seu debut en curses de resistència el 2009 en les 24 Hores de Le Mans i les 24 Hores de Nürburgring. El seu impressionant nivell el va portar a conduir amb l’equip Audi Sport Team el 2010 en les 24 Hores de Le Mans, aconseguint guanyar aquesta cursa en 3 ocasions (2011, 2012 i 2014). A més a més el 2011 es va fer amb el campionat de la Formula Nippon, a part de que des del 2012 participa en el FIA World Endurance Championship.

 

Declaracions

 

André Lotterer: “Estic agraït d’haver rebut la oportunitat de poder prendre part en un Gran Premi de Fórmula 1. Estic apunt per aquest repte i no puc esperar a pujar-me al cotxe i fer el millor cap de setmana possible. Hauré d’adaptar-me ràpidament al cotxe, ja que l’equip porta nombroses millores i necessitem molt temps per provar-les en pista i comprovar si el rendiment del cotxe millora.”