L’actual campió del Campionat de Fórmula E de la FIA, Jean-Eric Vergne, ha firmat un nou contracte a llarg termini amb DS Techeetah.

L’anunci es va produir just un dia abans de l’inici de la temporada 2018/19 de la Fórmula E a l’Aràbia Saudita, on Vergne es prepara per a defensar la seva corona, mentre que el seu equip està apuntant a guanyar el campionat de constructors.

La duració de l’acord no s’ha revelat, però s’informa en els mitjans de comunicació que podria ser e dos anys. “En primer lloc, m’agradaria agrair enormement a DS Techeetah per haver cregut en mi i per a mantenir la seva fe”, va dir Vergne.

DS Techeetah ha estat el meu lloc i la meva família durant les dues últimes temporades, pel que és fantàstic poder seguir competint junts amb ells. Vam aconseguir una cosa increïble la temporada passada al guanyar el títol de pilots, i tots estan ansiosos per més”.

“Hi ha tantes variables a les carreres, per lo que tenir el contracte renovat ara és excel·lent tant per mi com per a l’equip, ja que ara podem veure una estratègia a llarg termini junts. Busquem més èxit junts com a equip i això és només el principi”.

Edmund Chu, de DS Techeetah, va afegir: “Estem encantats d’anunciar que hem acordat un nou contracte a llarg termini amb Jean-Eric. Ha exercit un paper crucial en el nostre èxit fins a la data, ja que el títol de campió de pilots és especial per a tots nosaltres”.

Jean-Eric ha estat amb nosaltres des de la tercera temporada i ha estat un pilar important en la formació de l’equip juntament amb la gerència i estem molt entusiasmats de poder anunciar la nostra associació contínua”.

“Tenir dos pilots de classe mundial a bord és essencial per al nostre objectiu continu de treballar per aconseguir més victòries en el campionat”. L’acord vol dir que DS Techeetah està més o menys ordenat amb la seva alineació, ja que Andre Lotterer també tenia un contracte a llarg termini.