El pilot brasiler de l’equip NEXTEV TCR Formula E Team, Nelson Piquet Jr, ha estat el vencedor en l’E-Prix de Moscòu després d’una fantàstica cursa on ha dominat de principi a fi. Lucas Di Grassi ha estat segon i Sebastien Buemi tercer.


 

Després d’una fantàstica sortida, Nelson Piquet Jr que sortia segon, li va guanyar la partida a Vergne al primer revolt. Per darrere sortida molt neta i sense incidents. Piquet sabia que necessitava guanyar aquesta cursa i des del principi va sortir a per totes, traient-li uns valuosos metres al grup perseguidor, format per Vergne, Di Grassi i Buemi.

Durant les següents voltes, les posicions es van mantenir. En la volta 17, Piquet va ser el primer a entrar a boxes ja que el fort ritme que havia portat durant la primera part de cursa li havia costat factura.

En aquesta mateixa volta, Bruno Senna que rodava en dissetena posició, va perdre el control del cotxe al revolt 1 i va acabar al mur danyant la part posterior del seu cotxe.

En la volta següent, van entrar a boxes Vergne i Di Grassi. El brasiler va ser més ràpid en els boxes i li va guanyar la partida al francès. Per davant, Piquet seguia mantenint la mateixa distància amb els seus perseguidors que abans de la parada.

Una volta més tard, va ser Sebastien Buemi qui va entrar a boxes. El suís es va reincorporar en quarta posició, just darrere de Vergne.

En les voltes següents, Di Grassi va rodar molt més ràpid que Piquet, i va reduir la distància entre els dos fins als dos segon, però les voltes s’acabaven i les possibilitats d’aconseguir-ho s’esfumaven.

A falta de 3 voltes per al final, Duval va entrar bastant passat a la forquilla i impactà contra la part del darrere del cotxe de Trulli. L’italià va perdre el seu aleró posterior i es va veure obligat a abandonar.

Però en l’última volta, Sebastien Buemi i Nick Heidfeld van avançar a Vergne. El suís li va ficar el cotxe al francès que es va obrir molt i li va deixar el buit a l’alemany per avançar-lo.

Finalment la victòria va ser per a Piquet seguit de Di Grassi, Buemi, Heidfeld, Vergne, Abt i Duran.