La ratxa de Lorenzo Travisanutto segueix després de la consecució del seu segon títol de Campió del món de Karting a OK. El pilot italià creuava la línia de meta per davant de Taylor Barnard i Harry Thompson. Lorenzo Fluxá ha estat vintè.

La primera fase de la cursa era liderada per Juho Valtanen, que va ubicar el seu RedSpeed al capdavant i amb marge després d’una molt bona sortida. Per darrere es trobaven un Travisanutto amb fam de victòria i un Taylor Barnard expectant.

Travisanutto tiraria per terra l’avantatge del pilot local, i aviat avançaria a Valtanen. Però no aconseguiria anar-se’n dels seus rivals. Es conformava un grup de 5 pilots amb Travisanutto, Valtanen, Barnard, Smale i Thompson. Per darrere, Gabriele Mini s’obria pas des de la 16a posició i aconseguia posar-se 6è.

La lluita pel liderat s’intensificava a mesura que avançava la prova i era Valtanen el que intentava posar-se primer, però es va tocar amb Travisanutto, fet que va provocar que l’italià rebés una advertència.

El pilot de KartRapublic aprofitava per aconseguir una mica d’avantatge, i Barnard superava a Valtanen per a ser segon. Poc després, Harry Thompson feia el mateix i es posava tercer. Fins que finalment, Valtanen tamvién perdia posició amb Smale.

Travisanutto arribava a meta i vencia per segon any consecutiu per davant de Taylor Barnard, pilot júnior de Rosberg, i de Harry Thompson, pilot júnior de Red Bull. En quart lloc arribava Kirill Smale, pilot júnior de SMP Racing i 5è el pilot local Juho Valtanen. Després d’una carrera complicada, Fluxá seria 20º en un gran resultat després de tenir una lesió a principis d’any.