El pilot holandès Thomas Ten Brinke s’ha redimit després de no poder guanyar el Campionat d’Europa i s’ha alçat amb el Campionat de Món de Kàrting en la categoria OKJ. Segon ha estat Rafael Chaves Camara i Kajus Siksnelis tercer. L’espanyol Pepe Martí ha sigut quart.

Després d’una sortida bona per part de Ten Brinke des de la pole, James Wharton era el pilot que es col·locava segon, avançant a Pepe Martí que sortia en contra pole. En la mateixa sortida, un incident deixava Taponen i Lindblad fora de la cursa.

Per darrere, Siksnelis avançava des de la 16a a la 9a en les primeres voltes quan James Wharton patia un problema de motor que l’obligava a abandonar abans d’hora.

Al capdavant de la cursa, Ten Brinke obria marge amb Rafael Camara, que al seu torn obria buit s’allunyava de Martí. L’espanyol semblava assegurar la 3ª posició, ja que Jamie Day no podia amb el seu ritme des de la 4a plaça i feia un tap on estaven Antonelli, Siksnelis, Van Hoepen i Ugochukwu.

Antonelli i Siksnelis aprofitaven per passar a l’pilot d’EUA abans que el lituà es posés 4t. La velocitat de l’pilot de Ward Racing era superior i començaria a retallar la distància amb Pepe Martí.

El ritme de voltes ràpides de Siksnelis era massa per a Martí, que poc va poder fer per defensar la seva plaça de podi. En aquest moment, es retirava Ugo Ugochukwu.

Finalment, Thomas Ten Brinke creuava la meta com a Campió de l’Món Junior, recollint el testimoni de Lando Norris que ja va guanyar amb Ricky Flynn l’any 2014. Rafael Chaves Camara i Kajus Siksnelis han acabat immediatament al darrere del neerlandés.