Lorenzo Travisanutto completa un any gairebé perfecte aconseguint el campionat de les WSK Final Cup en la categoria OK. El pilot de KR tot i abandonar en la final es va fer amb la victòria en el campionat. L’italià Andrea Rosso va vèncer en la final.

La sessió classificatòria va ser molt ajustada però en condicions de pluja, Andrea Rosso (Baby Race Driver Academy) va mostrar el seu potencial en aigua aconseguint el millor temps seguit de Nicklas Nielsen (Schumacher Racing Team) i Lorenzo Travisanutto (KR Motor Sport).

Tot i fer tercer en la classificació, el pilot protegit de Nico Rosberg, Lorenzo Travisanutto que enguany ha guanyat el campionat del món, aconseguia guanyar totes les eliminatòries ampliant d’aquesta manera la distància en el campionat s’ampliava respecte els seus rivals Nicklas Nielsen -quart després de les eliminatòries-, Dexter Patterson (KR Motor Sport) – desè després de les eliminatòries, i l’holandès Kas Haverkort (Zanardi Racing Team) -setzè després de les eliminatòries.

Travisanutto ho tenia bastant de cara i amb la victòria a la pre-final A gairebé va aconseguir sentenciar el campionat, però amb un rival encara viu, Nicklas Nielsen qui va guanyar la pre-final B.

Però el pilot danès abans d’iniciar la final veia com el seu kart no podia arrancar, fet que deixava en safata de plata el campionat a Lorenzo Travisanutto.

El pilot italià perdria el liderat de la cursa en les primeres voltes en que Leandro Anderruti (Lanari Racing Team) marcaria el ritme, tot i això Travisanutto, inquiet, superaria al pilot suís a la quarta volta de la cursa.

A continuació Travisanutto s’escaparia d’Anderruti qui era pressionat per Andrea Rosso. Rosso finalment superaria Anderruti a la volta 10, moment en que Travisanutto veia com es trencava la cadena del seu Kart Republic que l’obligava al abandonament immediat.

Andrea Rosso en el liderat aconseguiria la victòria seguit de Kas Haverkort qui superaria a Anderruti a falta de dues voltes pel final.

Si Haverkort hagués aconseguit la victòria hagués pogut aconseguir el campionat tot i això l’holandès quedava com a sub-campió del campionat amb Travisanutto proclamant-se com a nou campió succeint a Nicklas Nielsen.