Adrien Renaudin no ha tingut rival aquest cap de setmana en el karting d’Adria, Itàlia. El de CPB Sport s’ha imposat clarament durant el cap de setmana, obtenint la victòria en la final i també la victòria en el campionat.

En una diluïda i amb menys nivell que l’habitual a KZ2 amb només 18 pilots inscrits, Adrien Renaudin (CPB Sport) nou campió d’Europa de la categoria va dominar el cap de setmana de pe-a-pa.

El francès sota el seu SodiKart, va ser gairebé un segon més ràpid que el seu immediat rival durant la sessió d’entrenaments classificatoris, Dylan Davies (DR).

Renaudin només va deixar escapar la victòria en una de les tres mànigues classificatòries. Qui el va vèncer va ser el seu company d’equip, l’israelià Ariel Levi.

Mentrestant el rival de Renaudin en el campionat, el seu compatriota Emilien Denner (CRG) es feia amb el tercer lloc després de les eliminatòries, seguit del suec Axel Bengtsson (Kosmic Racing Departement).

Ja el diumenge amb la pre-final sota unes grans condicions de pluja, Adrien Renaudin no va tenir rival i es va imposar per més de 10 segons sobre el segon classificat, el seu company d’equip Jean Nomblot (CPB Sport). Seguien la classificació Jean Luyet (D.E.L. Motorsport), Davies i Denner, tots tres pilots penalitzats per tenir el pontó en posició incorrecte.

La tònica del cap de setmana va deixar sense sorpreses a la cursa final on Renaudin es va imposar per gairebé setze segons sobre l’holandès Dylan Davies. El suís Jean Luyet va completar el podi, mentre Emilien Denner només va poder aconseguir el vuitè lloc.

Aquests resultats, donaven clarament al campionat a Renaudin que s’ha imposat per un còmode marge de 98 punts sobre Denner.