Mercedes es va anticipar dijous a la seva presentació oficial aquest diumenge, i després d’unes filtracions, la marca alemanya va ensenyar les primeres imatges del F1 W06 Hybrid al circuit de Silverstone.

L’equip Mercedes no ha pogut esperar al diumenge per ensenyar la seva nova arma per assaltar el campionat de F1. La marca alemanya va rodar dijous en un Shakedown publicitari al circuit de Silverstone, on sota pluja i molt fred van fer un total de 18 voltes i 47km entre Nico Rosberg i Lewis Hamilton, abans que una tempesta de neu obligués a aturar el test.

Durant aquesta prova, es va produir una sèrie de filtracions en què, en vídeos de força mala qualitat i imatge, es podia apreciar al nou Mercedes de 2015 rodar pel Pit Lane i la línia de meta de Silverstone. Vist aquest descuit dels campions del món, a la tarda l’escuderia amb seu a Brackley va publicar un parell d’imatges del nou F1 W06 Hybrid, al costat d’un petit comunicat que expressava el següent:

“Mercedes AMG Petronas ha rodat avui per primera vegada amb el cotxe amb les especificacions per als Fórmula 1 de 2015, en un esdeveniment promocional a Silverstone. El F1 W06 Hybrid, propulsat per una Unitat de Potència PU106B Hybrid, va sortir per primera vegada del box a les 13.13 d’aquesta tarda amb la pista gelada al circuit de Northamptonshire”.

Així doncs, Mercedes arribarà ja a diumenge amb el cotxe revelat, però efectuant la presentació prevista i traient el monoplaça en pista amb Nico Rosberg al volant, i d’aquesta manera completar la primera jornada de test al circuit de Jerez.