CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA | El cotxe ja s’havia filtrat durant el filming day que l’equip va celebrar a Misano, i a causa d’això es va publicar una foto oficial del monoplaça. Però, ara, el cotxe ha estat presentat oficialment. El STR-13, impulsat per Honda i conduït per Brendon Hartley i Pierre Gasly.

Avui, amb el començament de les proves de pretemporada al Circuit Barcelona-Catalunya, els equips que encara no havien presentat els seus cotxes o que l’havien presentat de manera no oficial, com Toro Rosso, han realitzat les seves presentacions oficials.

A les 8.10 hora local, els pilots Pierre Gasly i Brendon Hartley han descobert el STR-13, el cotxe que conduiran a la temporada 2018. El principal canvi del cotxe és el nou motor, ja que l’equip va canviar de Renault a Honda.

Toro Rosso va acabar en el setè lloc al Campionat de Constructors la temporada passada. Per a aquest any, el seu rendiment i opcions són incerts a causa del nou motor, que fins ara ha demostrat ser poc fiable i lent des del seu debut el 2015 amb McLaren. No obstant això, la seva millora de 2017-2018 és, com passa cada any, un misteri.

“Tinc moltes ganes de començar aquesta nova temporada i començar una nova era per al nostre equip, treballant en conjunt amb Honda”, va dir el director de l’equip Toro Rosso, Franz Tost.És un moment emocionant per Toro Rosso perquè abans no teníem el nostre propi proveïdor de motors, de manera que associar-nos amb un fabricant, amb la història que té Honda, serà grandiós. També tenim dos debutants confirmats per a la temporada 2018. No són completament nous perquè tant Pierre com Brendon van conduir diverses curses l’any passat, però aquesta serà la seva primera temporada completa a la Formula 1″.

Avui, els tests de pretemporada a Montmeló han començat. La temporada començarà oficialment el 25 de març amb el GP d’Austràlia a Albert Park.