Marc Márquez i Honda han arribat a un acord de renovació per a les pròximes dues temporades, és a dir, la 2019 i la 2020.

Així doncs, el pilot de Cervera seguirà amb la marca que li va brindar l’oportunitat de pujar a la categoria reina del motociclisme. Després de cinc temporades amb Honda des de la seva arribada a MotoGP, Márquez ha aconseguit quatre de cinc títols possibles, convertint-se en el pilot més jove de la història en arribar als quatre títols mundials de MotoGP.

Márquez, després dels test d’Buriram, ja apuntava que els primers contactes s’estaven produint entre ell i Honda, malgrat que en alguna ocasió havia deixat la porta oberta a estudiar altres opcions. El seu contracte era de 10 milions a l’any, i tot i que encara no han transcendit les xifres, segurament es convertirà en el pilot més ben pagat de la graella, per davant de Lorenzo, que en l’actualitat cobra 12 milions a l’any.

Això és el que deia Márquez després de conèixer de manera oficial l’acord: “Estic emocionat de seguir competint per l’equip de la fàbrica d’Honda a MotoGP. Estic orgullós de competir com a membre de la família Honda, m’encanta  com Honda i l’equip sempre fan tot el possible per proporcionar-me tot el que necessito. També m’agradaria agrair a tots els que m’han brindat tant suport al llarg dels anys. Les dues primeres proves oficials van anar bé i, amb el meu contracte renovat, puc centrar-me en competir a la nova temporada. Continuaré gaudint les carreres, compartiré la meva alegria amb tots i faré tot el possible per aconseguir les nostres metes compartides. Gràcies! “

També ha mostrat la seva felicitat, el president d’HRC, Yoshishige Nomura: “Estic molt content que Marc Márquez continuï corrent per al nostre equip. Márquez s’ha esforçat constantment fins al límit i madurat com a pilot, i li ha donat molts títols a Honda. Hem pogut anunciar la renovació del contracte d’hora a causa de la nostra confiança mútua i la nostra passió comuna per les carreres. Estic segur que podem proporcionar-li un entorn perquè es concentri en els test finals a Qatar aquesta setmana i en el periode previ a la primera cursa, i que puguem començar la temporada 2018 amb força. HRC continuarà el seu desafiament amb Márquez, un pilot vital en el futur de MotoGP. Espero el continu suport de tots per a l’equip Repsol Honda”.