Taylor Barnard ha completat un excel·lent debut a la categoria OK després de protagonitzar un domini absolut durant la final de les WSK Champions Cup. El britànic no va ser l’únic que va protagonitzar un gran debut a la categoria, Gabriele Mini va ser segon, seguit de Cristian Comanducci.

El jove pilot de Nico Rosberg, Taylor Barnard (Rosberg Racing Academy) va començar molt fort el seu debut en la categoria sènior, la categoria OK. El pilot britànic va aconseguir la pole position per tan sols 0.027 segons sobre el seu company a Kart Republic, l’escocès Dexter Paterson (KR Motorsport). Els seguien Dilano Van T’hoff (Forza Racing) a 0.083 segons i el campió del món, Lorenzo Travisanutto (HTP Kart Team).

Aquesta categoria al tenir una entrada de participants menor a 34 pilots, no ha calgut fer mànigues eliminatòries com en la resta de la categoria i per tant, la classificació per a la pre-final s’ha decidit a tres mànigues.

En la primera, Taylor Barnard aconseguia vèncer per davant de Lorenzo Travisanutto i Danny Carenini (AS Autoeuropeo).

El dissabte amb les dues altres mànigues, veiem com certs pilots importants entraven en problemes com és el cas de Lorenzo Travisanutto qui abandonava en la màniga 2, el mateix li passaria a Taylor Barnard a la màniga 3, fet que el deixava sense la pole position per la pre-final, tot i haver guanyat dues de tres mànigues.

La pole position era per el jove pilot de Red Bull, Harry Thompson (Ricky Flynn Motorsport), seguit de Dexter Patterson, Cristian Comanducci (Pacitto Racing) i l’holandès Dilano Van T’Hoff qui va guanyar en l’última màniga.

La pre-final també seria una ocasió per sorpreses. Taylor Barnard aconseguia recuperar el liderat i venceria la cursa, seguit de Cristian Comanducci. Mentre que destacarien de nou els abandonaments de Harry Thompson i Lorenzo Travisanutto.

La final es va iniciar amb un gran accident múltiple al primer revolt on fins 8 pilots van estar implicats. Nicolò Cuman (B.M. Karting Team) perdia el control al primer revolt i feia perdre el control a dos pilots més que sense poder controlar el seu kart, impactaven contra d’altres 5 pilots que no podien fer res per evitar els karts del davant.

Un accident molt important i que deixava fora un dels preferits a la victòria, el britànic Harry Thompson.

També abandonaria Dexter Patterson durant la volta 12, quan rodava en cinquena posició.

Una Final que va ser marcada 100% pel domini de Taylor Barnard  que va ampliar la seva distància volta-a-volta,  per vèncer fàcilment per més de 3 segons sobre Gabriele Mini (Parolin Racing Kart) qui també debutava a la categoria. El pilot italià es va treballar la segona posició a pols, lluitant amb el seu compatriota Cristian Comanducci que va acabar finalment en tercera posició.