El protegit de Nico Rosberg, Taylor Barnard s’ha fet amb el campionat de les WSK Final Cup 2018 en l’última prova al Adria Karting Raceway, Itàlia. Barnard en va tenir prou amb la quarta posició a la final. Gabriele Mini, Kirill Smal i James Wharton van completar el podi.

La classificació d’OK-Junior es va decidir immediatament per culpa de la pluja. Els afortunats que van poder completar les seves voltes ràpides en els primers minuts del primer grup  van poder evitar la pluja i es van classificar amb les millors posicions. La pole va caure en mans de James Wharton (Ricky Flynn Motorsport).

En les eliminatòries passades per la pluja i per condicions molt humides, Taylor Barnard (KR Motor Sport) va ser el més constant de tots, emportant-se la pole position per la pre-final A, mentre l’italià Gabriele Mini (Parolin Racing Kart) va aconseguir la pole position per la pre-final B.

En les eliminatòries, les quals una d’elles es va disputar en condicions nocturnes, un dels fets destacables va ser un dels accidents més terrorífics i estranys d’aquesta temporada en el que Calle Bergman (Ward Racing) va patir unes lesions físiques.

Ja el diumenge la pluja va marcar clarament les pre-finals. Barnard que sortia des de la pole, es va aprofitar de tenir la pista lliure i per tant, tenir la visibilitat necessària per mantenir un ritme altíssim que el va permetre vèncer seguit de Nikita Bedrin (Tony Kart Racing Team) a 6 segons i Andrea Kimi Antonelli (KR Motor Sport).

A la pre-final B, no hi va haver-hi color i el domini de Gabriele Mini va ser clar sobre Kirill Smal (Ward Racing) qui després va ser penalitzat en 3 segons degut a tenir el pontó en posició incorrecte. Tot i això la remuntada del rus durant el cap de setmana va ser impressionant, després de classificar el trenta-novè el divendres.

Ja a la final, Gabriele Mini es va imposar en mà de ferro sobre Smal, seguit de James Wharton en el podi. Taylor Barnard que va finalitzar quart en va tenir prou per proclamar-se campió.

Destacable també l’actuació en aquest campionat de Josep Maria “Pepe” Martí, qui va acabar setè a la final i ha aconseguit acabar en un positiu dotzè lloc en el campionat.