Sean Gelael es quedarà amb Prema Powerteam en el Campionat de la FIA Fórmula 2 2019 com a company d’equip de Mick Schumacher.

Prema va anunciar a Schumacher com el seu primer fitxatge dimarts i va completar la seva alineació de F2 amb Gelael, que roman amb l’equip en el que serà el seu quart any complet en el campionat després de començar a la GP2 Series el 2015.

“Aquesta ha estat una temporada d’alts i baixos, però vull donar-los les gràcies per tota l’experiència que vam obtenir”, va dir Gelael. “El començament de l’any va ser fort, però des de la meitat en endavant es va tornar una mica ombrívol”.

“No obstant això, sabem el que vam fer malament i el que hem de fer millor i hi ha molts assumptes pendents. Estic content de que l’equip hagi confiat en mi per fer un treball encara millor el proper any”.

“Només vull agrair a tots els involucrats. Junts tenim el que necessitem perquè Prema guanyi el campionat l’any que ve i farem el correcte”. L’indonesi va ser 15è el 2018 amb 29 punts, sumant un únic podi a Mònaco.

El director de l’equip, Rene Rosin, va afegir: “Estem encantats de continuar treballant amb en Sean per a la nova temporada. Va obtenir resultats prometedors el 2018 i també va demostrar ser un actiu molt valuós per a l’equip gràcies a la seva veritable dedicació”.

“És el primer pilot que torna per a una segona temporada des que vam començar el nostre programa de Fórmula 2, pel que serà interessant comprendre la dinàmica, però estem segurs que els beneficis estaran allà, així com els resultats”.

“Volem ajudar a en Sean a mostrar el seu potencial real i no podem esperar a començar el 2019″. Gelael es converteix en el cinquè pilot confirmat per a la temporada 2019 que iniciarà la seva preparació amb la prova a Yas Marina.

 

Alineació F2 2019 fins ara:

ART Grand Prix – Nyck de Vries i Nikita Mazepin

Prema – Mick Schumacher i Sean Gelael

Carlin – Nobuharu Matsushita