Sauber ha anunciat que Tatiana Calderón realitzarà dos dies complets de proves de Fórmula 1 al monoplaça C32 a Fiorano.

Calderón va fer el seu debut a la F1 després del GP Mèxic quan va pilotar el Sauber C37 2018 durant un dia. Després d’una carrera reeixida, l’equip suís va decidir donar dos dies complets de proves a la colombiana al circuit Fiorano de Ferrari.

La pilot de l’equip Alfa Romeo Sauber de F1 conduirà el Sauber C32-Ferrari el 17 i 18 de novembre, és part del procés d’aprenentatge. “És fantàstic estar darrere del volant d’un automòbil de Fórmula 1 novament després del meu debut el mes passat quan vaig conduir el Sauber C37 en un esdeveniment promocional a Mèxic“.

“Aquest proper pas serà encara més especial. Serà emocionant obtenir més experiència i aprendre més sobre aquests cotxes. Espero continuar treballant, desenvolupant i millorant al costat de l’equip. Vull agrair a l’equip Alfa Romeo Sauber F1 per donar-me aquesta oportunitat i per creure en les meves capacitats “, va dir Calderón.

El cap de l’equip, Frederic Vassuer, va afegir: “Ens complau que completi dos dies de proves a Fiorano. Va impressionar a l’equip amb la seva dedicació, enfocament i habilitats en un acte promocional recent. Estem convençuts que té el necessari per pilotar al més alt nivell i esperem veure el seu progrés i guanyar més experiència en la pròxima prova”. La prova li dóna a Calderón una oportunitat massiva en l’aposta per competir a la F1.