La Reial Federació Española d’Automobilisme ha publicat el calendari provisional de la temporada 2019 del Campionat d’Espanya de Karting (CEK).

Ja es coneixen les dates en les que es disputaran les proves del CEK de la pròxima temporada. El 2019 el campionat començarà una mica més tard que aquesta temporada, el cap de setmana del 16 i el 17 de març, encara que abans hi hauran dos testos hivernals. El primer serà el gener, entre el 19 i el 20, en un circuit encara per confirmar i el segon, a principis de març, dos setmanes abans que comenci el campionat.

Després de la prova inaugural, la segona cita de la temporada serà l’últim cap de setmana d’abril. La tercera, un mes i mig més tard, el 8 i 9 de juny. A principis d’estiu, el 6 i 7 de juliol, es disputarà la quarta ronda abans d’una llarga aturada estival de gairebé quatre mesos, la principal novetat del calendari de la pròxima temporada.

El campionat s’acomiadarà amb la última ronda el 28 i 29 de setembre. Així doncs, si aquest calendari rep el vistiplau per part dels òrgans de govern de la Reial Federació Española d’Automobilisme, el CEK 2019 començarà una setmana més tard i acabarà una setmana abans que la edició de 2018.

Encara que no s’ha confirmat de forma oficial, els circuits seran, en principio, els mateixos que la temporada passada. Sense canvis d’última hora, Chiva (València) tornarà a ser l’únic circuit que serà seu proves, que podrien tornar a ser de nou la primera i la última ronda del campionat. Els circuits de Zuera (Zaragoza), Campillos (Málaga) i Recas (Toledo) van ser els escenaris el 2018.