El director de l’equip, Gunther Steiner, admet que esperaven més amb els desenvolupaments


Steiner ha admès que esperaven més amb els desenvolupaments, però novament eren “totalment conscients” que s’havien centrat massa aviat en l’automòbil del 2018. Probablement, això va fer mal a Haas a la temporada 2017 de Fórmula 1, com reconeix Steiner.

En el punt mig del campionat, Haas va ocupar el setè lloc en la classificació de constructors, quatre punts per darrere de Toro Rosso.

A finals d’any, Renault havia superat a Haas i tots dos es van quedar a sis punts de Toro Rosso en el mateix vuitè lloc que havia aconseguit en la seva temporada debut a 2016.

Haas no va ocultar el fet que va abandonar el seu desenvolupament d’automòbils 2016 molt d’hora per prioritzar la preparació per als canvis de les principals regles aerodinàmiques de l’any passat i treballar en el seu auto actual per més temps el 2017.

No obstant això, Steiner està segur que Haas es beneficiarà en tenir l’estabilitat de les regles per primera vegada en la seva breu història de F1:

“Has de enfocar-te en desenvolupar en lloc de reinventar, així que veurem com estem amb això, però és un capítol nou i espero que sigui bo”.

 

Steiner, però, declara que Haas necessita més consistència en el rendiment perquè, com ell diu, els punts que anoten han de ser persistents per ascendir en la classificació:

“Els tres o quatre esdeveniments en què fallem i vam perdre ens van costar molt”.