El pilot de F1 segueix els passos del seu pare i prendrà part d’un dels trams de l’emblemàtica prova del Mundial.


Carlos Sainz Jr. estarà present aquest diumenge vinent al Ral·li de MonteCarlo. La tradicional prova que inaugura el campionat comptarà amb la presència del pilot de Renault. El fill del dos vegades campió de la competició, es pujarà al volant d’un Renault Mégane R.S per prendre part de 13,8 km d’etapa del tram de la Cabanette-Col de Braus.

No és un tram senzill, ja que Sainz haurà de lidiar amb nombroses forquilles, gel i neu que ja cobreixen part de les carreteres en què correrà. És una de les parts més conegudes del Ral·li i on Sainz podrà posar a prova la seva Mégane de 280 CV de potència.

Carles no descarta córrer alguna vegada al Mundial de Ral·lis: “Ja li he dit al meu pare que m’agradaria córrer en ral·lis i fins i tot un Dakar. Però sé que no ho faré fins que em retiri de la Fórmula 1. Em queda molt. He d’entrenar molt amb el cotxe de ral·lis que tenim al camp i les classes que em dóna el meu pare, que fins i tot hem anat a Suècia a practicar en neu. Quan faci mans, potser m’ho plantejo”, comentava el pilot de F1.

El mateix pilot apuntava que el seu pare, que ha guanyat tres edicions d’aquest ral·li, li ha explicat les principals dificultats: “He escoltat el meu pare parlar-ne sovint: com són de difícils les especials, com es pot passar de la neu a la pluja o al sol en un instant, per no parlar de la necessitat de tenir nervis d’acer per negociar certes corbes. Serà un autèntic plaer participar en una prova tan llegendària al volant del Mégane R.S., que estarà equipat amb pneumàtics de neu amb claus perquè pugui sentir més en profunditat el que significa córrer un ral·li”, finalitzava el pilot espanyol.