El pilot italià Paolo De Conto s’ha proclamat campió del món de KZ per segona vegada consecutiva després de la victòria aconseguida aquest cap de setmana en el circuit alemany de Wackersdorf.

Paolo De Conto (CRG / TM Racing B’stone) arribava a Wackersforf defensant el títol de campió que va aconseguir l’any passat a Suècia, i certament, el pilot italià ha aconseguit defensar el títol després d’un final ajustat.

Acabat de recuperar-se de la seva lesió a Oviedo, Anthony Abasse (Sodi / TM Racing / B’Stone) ha estat un rival formidable. El pilot francès va començar aconseguint la pole position en la classificació i va aconseguir mantenir aquesta posició en les curses classificatòries.

Mentrestant, De Conto anava pujant posicions de forma gradual. Catorzè en classificació i quart en les curses classificatòries.

Jérémy Iglesias (Formula K / TM Racing / B’stone) en segona posició i Patrick Hajek (Kosmic / Vortex / B’stone) tercer, eren els protagonistes juntament amb Marijn Kreners (Birel ART / TM Racing / B’stone).

Abasse ràpidament recuperava el liderat a la final per davant de De Conto, qui prendria el liderat de la cursa a la setena volta. Ambdós pilots mostraven un rendiment molt semblant i creuarien la línia de meta junts sense intercanviar-se més les posicions.

Això significava que De Conto aconseguia la victòria de la cursa i es proclamava de nou campió del campionat mundial CIK-FIA de KZ per només 3 dècimes d’avantatge.

En tercera posició finalitzava el pilot que competeix en LMP2 en el FIA WEC, Benjamin Hanley (Croc Promotions / TM Racing / B’stone) que aconseguia protagonitzar una increïble remuntada al guanyar deu posicions durant la final.

Segueixen al britànic, Jorrit Pex (CRG / TM Racing / B’stone) i Simo Puhakka (Kosmic / Vortex / B’stone) que completen els cinc primers llocs d’aquest 2017.