Rossi s’imposa a Monza en una cursa accidentada. Stoffel Vandoorne ha sigut segon, per davant d’un Mitch Evans que ha protagonitzat una gran remuntada sortint des del fons de la graella.

 

La cursa ha començat amb una gran sortida de Pierre Gasly, que des del principi ha agafat un bon ritme i ha començat a anar sol, cada cop fent-se un marge més gran respecte els seus rivals.
A la volta 4, Van Buuren ha patit un accident que ha obligat a fer sortir el Safety Car. Tot i així, només ha estat en pista dues voltes i, quan ha marxat, ha començat una lluita entre Lynn i Sirotkin. D’altra banda, també sancionen amb un ‘Drive Through’ a Cecotto per haver-se avançat a la sortida.
Unes voltes més tard, Gasly, que era el líder de la cursa, s’aturava a canviar les gomes però quelcom sortia malament i quan entrava una altra vegada a pista tothom l’avança i, malauradament, ha hagut d’abandonar. Mentrestant, Stoffel Vandoorne havia fet dues voltes ràpides seguides i Matsushita havia abandonat. Malgrat això, la mala sort als Pit-Stops per l’equip Dams continuava, i a Lynn li passava el mateix que al seu company. Però tot i això, el britànic ha pogut seguir en pista.

S’acostava la meitat de la cursa quan de sobte Sirotkin i Lynn es tocaven i causaven un accident. Sirotkin va poder seguir unes voltes més en pista, però finalment va haver d’abandonar, igual que el pilot de Dams.
Passat l’equador de la cursa, s’han vist moltes batalles, i Mitch Evans, qui sortia des del fons de la graella, ja era en zona de punts lluitant amb Jordan King. Vandoorne i Rossi anaven tercer i quart respectivament, però a mesura que els pilots del seu davant anaven parant a boxes, ells guanyaven posicions.

Fins que al final, Vandoorne s’ha col·locat primer i Rossi segon, però el nordamericà s’ha llançat a pel belga i l’ha acabat passant.Mitch Evans ja era cinquè, però no ha parat de lluitar i ha acabat avançant a Pic i a Nato, els dos pilots que tenia davant per a acabar en una magnífica tercera posició. El TOP10 el completen Stanaway, Markelov, Nato, Pic, King, Visoiu i Binder.

La segona cursa d’aquest cap de setmana es disputarà demà a les 10:30 del matí.