El jove pilot colombià, fill de Juan Pablo Montoya, es lliga a l’escuderia italiana.


Juan Pablo Montoya, expilot de F1, i actualment encara en actiu en competicions com la IndyCar, va tenir en els seus temps a la F1, lluites per recordar amb pilots com Michael Schumacher, de l’escuderia del Cavallino Rampante.

El colombià mai es va vestir de vermell, mai va pujar a un Ferrari de F1, però aquest somni ho pot arribar a complir el seu fill, Sebastián Montoya. El jove pilot de tan sols 12 anys, ha estat fitxat per l’esquadra italiana per al seu programa de formació de joves talents, la Ferrari Driver Academy.

Es converteix així en el nou pilot de la FDA, on compartirà programa amb talents com Charles Leclerc, actualment ja en F1 on correrà amb l’Alfa Romeo-Sauber, Giuliano Alesi, Antonio Fuoco i Enzo Fittipaldi. El pla que tenen des de l’Acadèmia és que el pilot colombià segueixi la seva formació al Karting europeu.

Així doncs, Montoya entrenarà tant dins com fora de la pista en diferents plans d’entrenament. Això també inclou punts com l’alimentació, amb una nova dieta, o protocol a seguir davant els mitjans de comunicació. Aquest mateix any, Sebastià correrà en la categoria OKJ del Campionat Europeu de Kàrting, en la formació Tony Kart, clara dominadora del panorama del Karting.

Des del mateix portal web de la Ferrari Drivers Academy definien així els objectius amb Sebastián Montoya i els pilots que formen part d’ella: “Proporcionar els recursos necessaris als joves conductors per al seu creixement des d’un punt de vista personal, per tal d’ajudar-los a desenvolupar les seves tècniques de conducció, el seu entrenament físic i per familiaritzar-se amb els aspectes econòmics de les carreres”.

Després de participar ja en el campionat europeu de kàrting el 2017, Montoya veu recompensat el seu talent i tindrà l’oportunitat de créixer encara més com a pilot.