L’equip Chip Ganassi Racing ha anunciat que el líder de la Verizon IndyCar Series, Scott Dixon ha signat un contracte multianual que mantindrà al pilot lligat a l’equip per als propers anys. Dixon va arribar a Ganassi el 2002 i ha aconseguit 44 victòries i quatre campionats.

Els termes de l’acord no s’han fet oficials, però el que està clar és que el Neozelandès de 38 anys encara té molta guerra que donar en la categoria i que com a mínim, es quedarà fins als 40.

“Sempre he dit que tinc un respecte enorme a en Chip per tot el que significa i per tot el que ha fet per aquest esport”, deia Scott Dixon. “Aquest no és un negoci fàcil, però la seva forma de parlar, de treballar el converteix en el cap d’equip amb el qual qualsevol pilot voldria treballar. En Chip et dóna totes les eines que necessites per fer una bona feina, a més amb el millor equip de mecànics i treballadors”, afegia el pilot.

“Aquest equip ha estat com una família per a mi des que vaig arribar el 2002 i estic agraït que em podré mantenir aquí lluitant per més victòries, campionats i Indianapolis 500 els propers cursos”, finalitzava Scott Dixon.

Després de guanyar el campionat d’Indy Lights el 2000, Scott Dixon va donar el salt a la IndyCar.

Dixon va fer la seva carrera 300 el 29 de juliol a l’Honda Indy 200 a Mid-Ohio. El Neozelandès ha aconseguit quatre campionats amb l’equip Ganassi, començant pel de 2003 fins al de 2015, passant pel del 2008 i 2013.

“Crec que quan s’esmenta el nom de Dixon, els números parlen per si sols”, comenta Chip Ganassi. “Hem aconseguit moltes coses junts, però no hi ha signes que el seu rendiment hagi baixat. Ell segueix sent el xaval que va guanyar els campionats i els altres segueixen sabent que per guanyar-lo cal fer un pas més enllà”, finalitzava el comunicat.