Ja és oficial! L’Àngel Nieto Team ha fet oficial que l’estructura tornarà a la categoria mitjana per a la temporada 2019 després de cinc anys d’absència. La tornada de l’equip a Moto2 arriba de la mà de KTM que li proporcionarà el xassís. No és la primera aliança entre aquestes dues marques i és que a Moto3 ja treballen units des 2017 quan Mahindra va deixar la categoria.

Després de la notícia que el combinat SIC Yamaha es farà amb l’equip de MotoGP, aquest moviment agafa importància ja que serà la màxima categoria en la qual l’equip correrà. Jorge Martínez Aspar es quedarà com a propietari de l’equip de Moto2 i assessor del de MotoGP.

L’aliança amb KTM és una aposta segura i és que en el que portem de temporada, el conjunt ja porta tres victòries: la d’Albert Arenas a Moto3 al circuit de Le Mans i els dues de Raúl Fernández al Mundial Junior.

Amb això, l’equip Ángel Nieto Team torna a la càrrega amb el màxim trofeu que se’ls resisteix, el de campió de Moto2. Els quatre títols de l’equip són de la categoria petita. Començant amb el que va guanyar Álvaro Bautista el 2006, seguit de Gabor Talmasci el 2007 i Julián Simón en 2009. Nico Terol el 2011 va ser l’últim pilot que va portar el nom de la marca al més alt, és per això que l’escuderia necessita buscar una alternativa i l’aliança amb KTM per Moto2 sembla ser una més que viable.

“Estem realment contents amb aquest acord amb KTM“, comenta Aspar. “Ens permetrà que el nostre projecte continuï creixent de la seva mà amb grans resultats. Després d’aquest primer any d’aliança, en què hem guanyat un Gran Premi, ​​hem pujat al podi, doblem l’esforç i competirem amb ells també a Moto2“, deia el comunicat de l’equip.

“Estem molt il·lusionats de tenir aquest projecte que s’inicia a l’escola, al Mundial Júnior de Moto3, i que continua al Mundial de Moto3 i Moto2. El nostre objectiu és convertir-lo en una aposta guanyadora en totes les categories”, concloïa Jorge Martínez.