El Sauber-Alfa Romero C37 veurà la llum el proper dia 20 de febrer a través d’internet. El nou projecte de Sauber, juntament amb la col·laboració d’Alfa Romeo i sobretot l’ajuda de Ferrari que els subministrarà la unitat de potència d’aquest mateix any, ha de millorar si o si, els resultats obtinguts la passada temporada. Sauber, col·locada al final de la graella, comptava amb la gran desavantatge de muntar un propulsor vell i sense novetats i es va anar desinflant amb el pas de les curses.

Montmeló veurà com el primer monoplaça de F1 que rodi aquesta temporada, en el seu nou asfalt, sigui el C37 de Sauber i Alfa Romeo, en un filming day que se celebra just un dia després de la presentació al món. El dia 21 de febrer per tant, el C37 donarà els seus primers passos, amb 100 km com a màxima longitud recorreguda durant les filmacions.

Serà un primer entrant del que es podrà veure una setmana després en els test que es celebren al mateix circuit a partir del dia 26 de febrer i que conclouen l’1 de març. També serà la primera oportunitat de veure a Charles Leclerc al volant del seu nou cotxe. Està previst que s’intercanviïn el volant amb el seu company d’equip, Marcus Ericsson, durant la gravació.

Els pneumàtics que muntaran a Sauber no són els oficials de la temporada que ve, sinó uns especials que subministra Pirelli per a aquests esdeveniments. La intenció és que les escuderies no puguin beneficiar-se de dades vàlides del funcionament dels nou pneumàtics.

El mateix dia que Sauber, també rodaran Toro Rosso al circuit de Misano i el dia 22 faran el mateix Mercedes a Silverstone i Mclaren a Navarra. L’any passat, Sauber ja va realitzar la seva filming day al Circuit de Catalunya.