Quan ja no s’esperaven moltes coses per perfilar al complet la Fórmula 3 europea, ha aparegut un vell amic de la categoría per fer el seu retorn després dels anuncis de Mick Schumacher i Nikita Troitskiy. Tornarán amb el pilot que va disputar la Fórmula 4 alemanya la temporada pasada, Julian Hanses.


L’equip que va deixar el campionat va estar representat pels alemanys Sven Müller i André Rudersdorf. A banda d’això, van tenir a les seves files pilots més coneguts pel públic general com va ser el cas del que fou pilot de Racing Engineering a la GP2, Stefano Coletti. Es tracta, doncs, d’una formació que coneix bé la categoría, encara que s’haurà de veure de què són capaços contra equips tan consolidats com Prema o Carlin.

“Estem desitjant tornar a formar part”, explica Otto Schwadtke, cap de Ma-Con. “Realment som al ventafocs però estic convençut de que donarem la sorpresa. L’equip al complet està molt motivat y dedicat al projecte.”

“Vaig estar seguint les seves evolucions l’any passat i la veritat es que m’ha impresionat”, explica el directiu respecte al que fins ara es el seu únic pilot. El propi Hanses ha deixat clara la seva intenció de fer-ho bé al seu debut en F3: “Es un gran honor per a mí poder tenir l’oportunitat de competir en una de els més famoses categorías de promoció del món. Ayrton Senna i Michael Schumacher han passat per aquí. Sóc conscient de que no serà fàcil. La competencia es dura i hi ha circuits que no coneixo.”

“Estic desitjant que comenci la temporada. Actualment tan l’equip com jo ens estem preparant al màxim pel meu debut a la F3 y estaré content quan finalment fem el primer test”, conclou finalment el pilot alemany.