El cinc cops campió del Ral·li Dakar abandona la direcció de la prova, la qual ha exercit els últims tres anys. Ha confirmat la notícia a través d’un comunicat.

Després de “tres intensos anys”, Marc Coma ha decidit no continuar sent el director del Ral·li Dakar. El pilot català ha volgut agrair totes les experiències que ha tingut durant els últims anys amb Amaury Sport Organisation (l’organitzadora de la prova) a través del comunicat que ha fet públic el gabinet de premsa del cinc cops campió del Dakar.

“Després d’haver estat competidor del Dakar i guanyar-lo cinc vegades, ha estat meravellós poder descobrir entre bambolines, conèixer el que hi ha darrere del seu imponent decorat, l’increïble engranatge que conforma l’organització d’aquest esdeveniment fora del comú. Estar al cor del ral·li durant tres anys, en contacte amb especialistes lliurats i molt professionals, m’ha ensenyat a valorar el compromís que demostren tots els equips de l’organització en aquest esdeveniment únic al món. Només puc desitjar que el Dakar segueixi fent-nos gaudir i somiar durant molts anys més”, ha transmés Coma a través del comunicat.

La decisió arriba unes setmanes després que hagi acabat l’última edició del Dakar. D’aquesta forma Marc Coma es despedeix com director del Dakar, després d’haver deixat també la competició. Aquesta edició del 2018 ha sigut de les millors valorades entre participants i aficionats.