Dragon Racing ha signat un contracte de diversos anys amb GEOX i el júnior de Ferrari, Antonio Fuoco, s’uneix a l’equip nord-americà com a pilot reserva per a la temporada 2018/19 de Fórmula E.

Fuoco va conduir el Gen2 al recent anomenat equip GEOX Dragon en la prova de pretemporada de tres dies a València i va compartir el cotxe amb el seu rival en el Campionat de Fórmula 2 de la FIA, Maximilian Günther.

Amb José María López ja confirmat, encara que Günther va fer les proves amb Fuoco, l’alemany ja tenia l’avantatge per obtenir el seient i així ho va anunciar a principis de setmana.

Dos dies després, Fuoco ha estat nomenat com el seu reserva amb la signatura d’un patrocinador principal, l’empresa de calçat i roba amb seu a Itàlia, GEOX, i l’equip rep el nom de “GEOX Dragon” com s’ha esmentat anteriorment.

“Estem molt orgullosos i emocionats de que GEOX s’hagi unit a l’equip Dragon Formula E com a soci titular per a les pròximes temporades”, va dir Mario Moretti Polegato, president i fundador de GEOX després de l’anunci.

GEOX sempre ha estat sinònim de les tecnologies més avançades en calçat i peces de vestir, dissenyades per oferir una transpirabilitat, rendiment i comoditat superiors. Les condicions extremes i els requisits de les carreres de Fórmula E, per tant, representaran el millor camp de proves perquè GEOX experimenti noves tecnologies orientades a la respiració i al rendiment, perquè després es tradueixin en benestar per als productes d’ús diari”.

“Atès que la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient són els valors fonamentals de GEOX, va ser el més natural per adoptar la Fórmula E, que crec que és el futur de l’automobilisme, en combinar una gran competència, les tecnologies més avançades i un desenvolupament global sostenible”.

El cap de l’equip, Jay Penske, va afegir: “Estem extremadament emocionats d’alinear-nos amb GEOX. Amb més de 60 patents tecnològiques i un clar enfocament en la sostenibilitat, hi ha sinergies poderoses entre GEOX i Dragon. Tenim una oportunitat única per millorar el rendiment i la comoditat del nostre equip i, al mateix temps, crear consciència sobre el treball continu de GEOX en innovació sostenible. Espero veure els resultats d’aquesta associació dins i fora del circuit”.

La signatura de GEOX ha exercit un paper crucial en la contractació de Fuoco, ja que tenir un pilot italià afegeix més valor a la marca. “Vull conduir al Campionat de Fórmula E perquè el nivell de pilots i equips està entre els més alts de tots els esports de motor”, va dir Fuoco.

“Córrer en els carrers al centre d’algunes de les ciutats més interessants del món també és un desafiament molt emocionant per a mi. Crec que el nou format de Fórmula E de la temporada 5 és molt intrigant, i el Gen2 Penske EV-3 no només es veu bé, sinó que és molt difícil de manejar. Gaudeixo d’aquest repte, és molt divertit”.

“Espero que GEOX Dragon pugui acabar amb excel·lents resultats aquesta temporada, i faré tot el possible per ajudar l’equip a tenir èxit”. Penske va afegir: “Estem molt emocionats de que Antonio es converteixi en una part de l’organització”.

“Tenim molta feina a fer per aprofitar l’impuls que ve des del final de la temporada passada i estem avançant ràpidament cap als nostres objectius. Espero que les capacitats, els comentaris i la intuïció de l’Antonio ens ajudin a assolir aquests objectius ràpidament, i espero veure els resultats dels nostres esforços”.