L’alineació de l’equip Trident per a la temporada 2018 de la GP3 Series segueix creixent i fent-se forta a mesura que s’acosta la temporada. L’equip italià ha anunciat la renovació del novaiorquès Ryan Tveter per a una segona temporada a la categoria amb l’equip.


La temporada passada, el jove americà va disputar una temporada en què va impressionar, anant de menys a més i va aconseguir tres podis i sis top 5 per acabar la temporada en una vuitena posició que va ajudar a Trident a assegurar la segona plaça en el campionat d’equips .

Durant la temporada 2017, Tveter va aconseguir bons resultats de manera més o menys constant i s’ha postulat com un candidat a optar a victòries aquest any. Per aquest motiu Trident hagi decidit, després de renovar també a Giuliano Alesi, confiar en el nord-americà per a una temporada més.

“Estic molt content per seguir pilotant per Trident a la GP3 i vull agrair a l’equip i als que m’han donat suport per fer-ho possible,” ha declarat Tveter. “L’última temporada va ser molt important per a mi i una gran part es deu al suport i l’ambient de treball en l’equip. Tots treballen amb la meta comuna de donar suport al pilot per obtenir els millors resultats possibles. Aquest suport realment ajuda a tenir confiança en un mateix i en el cotxe que pilot. L’any passat em vaig quedar a les portes de sumar la meva primera victòria en més d’una ocasió, però hem aconseguit resultats fantàstics i una gran regularitat. Estar en el podi de la F1 per primera vegada és una cosa que mai oblidaré i brindar amb el xampany després de rebre el trofeu sempre està bé. L’equip i jo tenim grans fites de cara a 2018 i tinc ganes que comencin els tests.”

La temporada 2018 de la GP3 Series començarà el 12 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya.